24 Ekim 2012 Çarşamba

Sert Et Nasıl Yumuşatılır, Et Nasıl Terbiye Edilir

Sert Et Nasıl Yumuşatılır, Et Nasıl Terbiye Edilir


Uzmanlar, etleri yumuşatmak için de limon suyunu tavsiye ediyor. Sert etler bile limon suyu ilave edilerek pişirilirse, hem yumuşak ve lezzetli olur, hem de çabuk pişer. 


Bir diğer yol ise yoğurtla terbiye etmek. 



Etli yemeklerinizin daha çabuk pişmesini istiyorsanız, içine biraz sirke katın. Hem daha çabuk pişer, hem daha lezzetli olur. 
Sert etleri, çabuk pişirmek için tencereye bir parça ekmek atın. Göreceksiniz ki, işiniz son derece kolaylaşacak.
Pişireceğiniz parça et sertse, daha önceden sirke ve zeytinyağıyla ovarak bir gece, bütün geceolmasa bile, hiç olmazsa birkaç saat bekletmenizde yarar var.

DAHA FAZLA KONUDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK ANA SAYFAYA GİDER.

About Us

ne, nedir, nasıl, bilgisi, kim, hakkında

Total Pageviews